MUSIC: Typhoon

TyphoonToen ik een aantal weken geleden een artikel las over Typhoon was ik onder de indruk! Ik hoorde ‘Hemel valt’ en vond de boodschap van het liedje echt mooi gebracht! Later zag ik een aflevering van het programma Ali B op volle toeren waarbij Typhoon een nummer van Thé Lau en andersom. Wow, vet!!!

Ik kende Typhoon helemaal niet, had nog nooit muziek van hem gehoord en ik schaamde me bijna. Inmiddels heb ik wat onderzoek gedaan en kwam ik erachter dat deze mannen al een hele tijd bezig zijn met muziek maken. Oké, ik liep dus een beetje achter.. kan gebeuren..

Inmiddels is het album Lobi da bassi één van mijn favorieten in Spotify en staat surfen echt constant op repeat! Ook heb ik de set van Lowlands 2014 terug gekeken en man, wat maken die mannen er een feest van! Heerlijk om naar te luisteren en te kijken. Vandaag dus wat luister plezier met dank aan de mannen van Typhoon!

Oohja, ze hebben dit jaar ook de 3FM award voor beste artiest Hiphop gewonnen!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: