MUSIC: James Bay

JamesBayPhotoLaatst plaatse ik een artikel over Typhoon en dat ik zijn muziek nog helemaal niet kende! Vandaag nog zo’n verhaal over een artiest waarvan ik zijn muziek nog niet kende maar nu toch echt wel fan van ben. James Bay!

Waarschijnlijk weet je wel over wie ik het heb als ik zeg dat ‘Hold Back the River’, jep die ene hit, een nummer van hem is. Dit nummer zong ik wel eens mee op de radio maar ik had nog nooit van de zanger gehoord. Om heel eerlijk te zijn dacht ik dat het wel weer zo’n eendagsvlieg zou zijn. Maar niets is minder waar!

Toen een collega van mij me een nummer liet horen, was ik totaal verbaast dat ook dit nummer door hem is geschreven en gezongen. Door het nummer ‘Let it Go’ ben ik ook naar andere muziek van James Bay gaan luisteren en ik ben fan! En al helemaal als je bedenkt dat deze jongen van dezelfde leeftijd is als ik en zo verschrikkelijk veel gevoel in zijn nummer legt! Zijn eerste album, Chaos And The Calm is afgelopen maart uitgekomen en is tof!!! Luister en oordeel zelf!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “MUSIC: James Bay”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: