PERSONAL: Bevrijdingsdag

a22b00e2fa998dda9417e730d42509b0Vandaag is het bevrijdingsdag, elk jaar op 5 mei vieren wij onze vrijheid. Ik kan me niets anders voorstellen dan dat ik vrij ben en kan doen en laten wat ik wil. Maar zoals we allemaal weten is dat niet altijd zo geweest. Tijdens bevrijdingsdag probeer ik altijd even stil te staan bij de vrijheid die ik heb. Dat vrijheid niet altijd vanzelfsprekend is geweest is verschrikkelijk en ik hoop nooit in zo’n situatie terecht te komen.

Vandaag zal ik ’s middags even  naar het bevrijdingsfestival in Den Haag gaan, ik ben heel benieuwd naar Typhoon! ’s Avonds moet ik gewoon trainen dus echt een feestje maken zit er niet in maar dat zal de pret zeker niet drukken.

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: