INSPIRATION: New beachwear!

Schermafbeelding 2015-04-30 om 19.27.47

Nu de maand mei is aangebroken is het ook weer tijd om te gaan bedenken of je nog degelijke beachwear in de kast hebt liggen. In mijn geval is dat zeker het geval, ik heb vorig jaar een 2 snoepjes van bikini’s gekocht en daar ben ik nog steeds heel erg blij mee! Maar natuurlijk kan er ook wat weg waardoor er weer wat plaats voor nieuwe items ontstaat. Vandaag wat inspiratie en items die ik graag zou willen passen om te kijken of het wat voor mij is!

Van links naar rechts, de gestreepte bikini is van Oysho en is eigenlijk geen perfect model voor mij.. toch zou ik ‘m is willen passen om te kijken of ik het dit jaar wel leuk vind staan. Dan een bandeau bikini, ook van Oysho met een super leuk printje. Ik weet dat deze bikini goed zit en leuk staat omdat ik vorig jaar precies zo’n bikini heb gekocht.

De zwarte bikini is ook van Oysho en is een prima basis model! Voorgevormde cups en niet te veel details. Het paarse model is van Victoria Secret en is hetzelfde als de bikini die ik vorige zomer in Londen heb gekocht. Hij zit heerlijk en eigenlijk wil ik er nog wel een in een andere kleur! Dan als laatste een wat meer gewaagde print, ook van Victoria Secret en deze bikini vind ik zo tof!! Ik durf ‘m alleen niet te bestellen omdat ik bang ben dat het mij absoluut niet staat.

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “INSPIRATION: New beachwear!”

  1. Marlissa

    Die paarse bikini en met de streepjes van Oysho vind ik ook erg leuk. Maar ik heb net weer een nieuwe bikini gekocht van Seafolly (met ananassen haha)!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: