LIKE: North Sea Jazz festival

Schermafbeelding 2015-05-15 om 09.53.50

Het North Sea Jazz festival is al jaren een toonaangevend muziekspektakel dat wordt georganiseerd in Rotterdam. De meest bekende artiesten hebben gespeeld op dit festival en dit jaar is het de 40e keer dat Ahoy, 3 dagen lang, het podium is voor een groot aantal artiesten van over de hele wereld.

Dit jaar heb ik het geluk dat ik 2 van de drie dagen naar het festival ga. Mijn vader is een mega muziekliefhebber en hij heeft mij en mijn zusje uitgenodigd om allebei een dag mee te gaan! Nu ga ik vrijdag samen met mijn vader en zaterdag gaat ook met zusje met ons mee!!

Natuurlijk heb ik de programma’s bekeken en ik kan niet wachten op dit muzikale hoogtepunt van het jaar! Op vrijdag komen o.a. Typhoon, Mary J. Blige, Tony Bennet & Lady Gaga (ja zij zingt ook Jazz!) en de Alabama Shakes! Natuurlijk zijn er veel meer artiesten maar dit zijn die ik graag wil zien. Dan zaterdag, wat wil ik graag zien.. Michael Kiwanuka, Paolo Nutini, John Legend en natuurlijk Chaka Khan!!!!

Man man man, wat heb ik hier zin in! Nog 2 maanden wachten.. genoeg tijd om een leuke afspeellijst te maken om in de sfeer te komen!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: