TAG: 10 food confessions

Vandaag is het tijd voor de 10 food confessions tag!! Heel veel bloggers hebben de tag al overgenomen van Leonie en ik vind hem ook zo leuk dat ik vandaag met de billen bloot ga! Oké, let’s gooo…

1. Een aantal jaar geleden kwam ik erachter dat ik allergisch ben voor pinda’s. Overal waar pinda’s in zitten daar krijg ik dus uitslag van! Pindakaas, nuts, snickers en zelfs pepsils kan ik niet eten omdat die blijkbaar gemaakt worden in een fabriek waar pinda’s worden verwerkt! Nu was pindakaas met nootjes echt iets wat ik vaak at en dat kan nu dus niet meer! HUILEN!!

2. Pasta is een van mijn favoriete gerechten om thuis te maken! Ik houd van alle soorten pasta dus mij maakt het echt niet uit wat je me voorschotelt! Mijn nieuwste ontdekking is de verse pasta en pastasaus van de AH! Ik wist niet dat die zo lekker waren en je hebt voor €4,- een prima maaltijd op tafel staan, ideaal!

nuriaarantxa-989190670155749526_12704325

3. Met mijn handen eten vind ik echt het lekkerste wat er is! Niet alles natuurlijk maar pizza, friet, sushi, spareribs eet ik echt het liefste met mijn handen!

4. Bananenchips, die gedroogde ‘slices’ vind ik zoooo lekker! Ik kan echt een heel zakje in één keer opeten!

5. Als ik uit eten ga dan kies ik altijd voor ‘veilig’! Ik ben echt een mietje als het gaat om nieuwe dingen proberen omdat ik bang ben dat ik iets niet lekker vind en het dan zo zonde is als ik niet lekker heb gegeten!

nuriaarantxa-722343049807764202_12704325

6. Ik ben gek op ijsjes! Het liefste eet ik elke week een ijsje bij mijn favoriete ijssalon in Rijswijk. Talamini is al jaren vaste stek voor een ijsje wanneer ik daar zin in heb! Loveeeee icecream!

7. Ik vind veel lekker maar geitenkaas is iets waar ik echt van walg! Net zoals geitenmelk en yoghurt, als ik dat al ruik word ik misselijk!

8. Als ik uiteten ga dan neem ik vaak voor-, hoofd- en nagerecht ook al kan ik na het hoofdgerecht niet meer en schiet de knoop van m’n broek er bijna af! Ik moet en zal dat toetje ook nemen!

9. Ik heb een hekel aan AVG (aardappelen, vlees en groenten)!! Ik kook alleen aardappelen als ik een stamppot maak, je hoeft mij echt geen gekookte aardappelen te geven, bah!

10. Brood is echt mijn lievelingetje! ’s Ochterds brood, ’s middags en zelfs ’s avonds vind ik brood lekker! Puntjes, bagels, stokbrood, een boterham, tosti’s, geroosterd brood, you name it!! Hallelujaaaa!

nuriaarantxa-967312599924578486_12704325

Ik ben benieuwd naar jullie food confessions!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: