FOOD: Apple crumble cheesecake

IMG_1313

IMG_1302

IMG_1308Wauw!! Toen ik dit recept onder ogen kreeg op de blog van Sabine wist ik zeker dat ik deze cheesecake snel moest gaan maken! En dat deed ik, afgelopen zondag daagde ik mezelf uit en resultaat was echt goddelijk!

De spulletjes die ik nodig had waren snel gekocht en de voorbereidingen waren ook zo moeilijk niet! De bodem zat er zo in, aan appels schillen heb ik echt een hekel maar die klus was ook zo geklaard! Heel het huis rook naar warme appel met kaneel wat echt verrukkelijk is!

Toen de cheesecake vulling, dat ging iets minder dan ik had verwacht. Omdat ik geen goede kwaliteit slagroom in huis had heb ik dit twee keer over moeten doen! Ik ben zelfs nog naar de supermarkt gereden om nieuwe slagroom te kopen omdat ik mijn voorraad had verbruikt! Maar uiteindelijk is het gelukt en moest de taart 3 uur opstijven in de koelkast!

Ondertussen maakte ik de crumble en naar mijn mening is die iets te donker geworden en wat grof maar goed, dat mag de pret niet drukken! Het eindresultaat was echt de moeite waard! Het is echt the best of both worlds! Ik neem de taart mee naar mijn werk en ik denk dat ik ook nog een stuk bij mijn ouders breng, anders word ik echt moddervet!

Voor het recept, check ohmyfoodness.nl!

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “FOOD: Apple crumble cheesecake”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: