LIKE: My manicure

ManicureMijn manicure is altijd een ding waar ik echt blij van word. Inmiddels heb ik al zo veel verschillende kleuren op mijn nagels gehad dat ik soms echt niet meer weet wat ik moet kiezen. Natuurlijk heb ik een paar favorieten maar toch probeer ik nog wel eens iets nieuws!

In de zomer vind ik het super leuk om felle kleurtjes te kiezen, ik heb laatst zelfs wit gekozen. Helemaal niets voor mij in eerste instantie maar dat was echt mega zomers en ik was er helemaal happy mee! In de winter kies ik meestal voor wat meer donkere kleuren.. voor elk seizoen dus iets anders.

Alexandra van Beautylovin’ is de kracht achter mijn nagels. Ik kom heel graag bij haar en we hebben het echt gezellig tijdens dat ene uurtje eens in de drie weken. Want de gellak die ze gebruikt blijft ongeveer 3 weken zitten. Echt ideaal, geen gezeik met afbrokkelende lak, chips of wat dan ook. Ik heb elke keer voor 3 weken mooie, glimmende, gelakte nagels!!

Ik krijg vaak complimentjes over mijn nagels en ook wel eens de vraag of ze wel echt zijn. Dan kan ik altijd met trots zeggen dat het gewoon mijn eigen nagels zijn en iedereen die interesse heeft geef ik gelijk de contactgegevens van Alexandra. Dus voor wie nog op zoek is naar een goed adres voor een manicure. Bij Alexandra van Beautylovin’ ben je echt aan het goede adres!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: