BEAUTY: Elie Saab

IMG_1508

IMG_1510Eens in de zo veel tijd ben ik toe aan iets nieuws, nieuwe kleding, nieuwe schoenen en zo ook wel eens een nieuw parfum. Maar het is lastig om een parfum te vinden dat bij je past en dat jij ook lekker vind ruiken op je eigen huid.

Nu heb ik van het weekend een nieuw parfum van Elie Saab gekocht. Ik had dit parfum nog niet eerder tegen gekomen, omdat ik niet vaak op zoek ben naar een nieuw luchtje.. Maar nu toch wel en ik ben er weg van! Ik kan een heel verhaal ophangen over welke geuren en noten en bloemen erin zitten maar dat doe ik niet.

Door deze geur voel ik me zomers en fris.. Elegant en vrouwelijk.. En dat is volgens mij de bedoeling! Oohja en het flesje is ook nog eens heel erg lief.

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: