FLOWER FRIDAY

IMG_1506Vandaag wil ik jullie laten zien welke bloemen er al een week staan te ‘shinen’ bij ons thuis. Afgelopen zaterdag kocht ik rozen op de markt. Omdat het zulk warm weer was waren ze goedkoper dan normaal en ik kocht dus 60 rozen voor €5,-! Maandag zagen jullie al de hard roze kleur die me echt een zomers gevoel geven. En vandaag de andere vaas met prachtige kleuren.

Rozen hebben iets romantisch en als ze dan oud roze en lila zijn dan is die romantische look helemaal aanwezig. Telkens als ik er langs loop krijg ik een glimlach op m’n gezicht en de geur is ook heerlijk. De zomer is echt begonnen en deze rozen versterken dat gevoel alleen maar..

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “FLOWER FRIDAY”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: