MUSIC: My NSJ Playlist

Sinds ik vorige week drie dagen op North Sea Jazz ben geweest ben ik in de ban van de artiesten die ik daar gezien heb. Vooral Hozier, Paolo Nutini, Laura Mvula, Lianne La Havas, John Legend en Leon Bridges zijn favorieten. Ik heb een afspeellijstje gemaakt en natuurlijk deel ik deze graag met jullie.

Ik vind het zo fijn om nieuwe artiesten te ontdekken en nieuwe muziek te luisteren. Iets anders dan de top 40 hits (welke ook heerlijk zijn om af en toe te luisteren), maar om iets meer gevarieerd te luisteren naar muziek van andere artiesten die we niet zo vaak op de radio horen!

Liefs,
Nuria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: