PERSONAL: The perfect birthday!

IMG_2332Oh la la… Gister was ik jarig en ik vierde ik mijn 25e verjaardag in Parijs! We hebben een geweldige vakantie gehad en dit was een perfecte afsluiting! We hebben cocktails gedronken, taartjes gegeten, het was de perfecte verjaardag! Ik heb zo veel felicitaties en lieve berichtjes gehad! Hierdoor voelde ik me natuurlijk ook helemaal jarig

Thank you, thank you, thank you!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: