SERIES: My top 3 on Netflix

Schermafbeelding 2015-09-09 om 18.53.45Everybody loves Netflix, right!? Ik heb al langer een netflix abonnement maar sinds ik een aantal series heb ontdekt ben ik echt hooked! Je kan mij op een vrije avond vinden op de bank, onder een dekentje met een kop thee en in sommige gevallen een rol koekjes, haha! Vandaag mijn top 3 van dit moment.

Pretty Little Liars (3)
Deze serie kijkt iedereen al jaren en ik ben net begonnen. Ik ben op de helft van seizoen 2 en het schiet niet echt op. Niet omdat ik het niet leuk vind maar omdat ik deze serie alleen kijk en niet met mijn vriend. En omdat we andere series samen kijken staat PLL op een laag pitje!

House of Cards (2)
Deze serie was voordat ik op vakantie ging echt een soort verslaving geworden. Samen met mijn vriend heb ik avonden op de bank gelegen en deze serie verslonden. Frank Underwood is meedogenloos en ik val van verbazing in verbazing. We zijn nog niet klaar want we moeten heel seizoen 3 nog kijken, we hebben dus nog wat spanning te goed!

Narcos (1)
Deze serie is echt mijn alltime favourite, nu al!! Narcos is pas net beschikbaar op netflix, ik lees overal goede recensies en ook ik ben om. Het verhaal over de Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar is bizar! Ik vind het leuk dat er in het Spaans wordt gesproken, zo kan ik nog een beetje oefenen. Nee maar serieus, ik ga niets verklappen, maar als je van series houdt dan moet je deze echt gaan zien! Gister heb ik de laatste aflevering van seizoen 1 gekeken en nu is het wachten op het tweede seizoen.

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “SERIES: My top 3 on Netflix”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: