TBT: The summer of ’15

De zomer is voorbij, officieel is het nu herfst. Helemaal niet erg als je het mij vraagt, maar wel een goed moment om even terug te blikken op een heerlijke zomer. De zomer begon vroeg, in juni hadden we al heerlijke temperaturen en ben ik een paar keer naar het strand geweest. Ik ging naar de TongTong fair op het malieveld. Ik werd kampioen met mijn hockeyteam en maakte voor het eerst deze verrukkelijke taart!Schermafbeelding 2015-09-23 om 20.25.28In juli was het weer ook heerlijk, ging ik naar het strand met Takkie.  Ging ik drie dagen naar het North Sea Jazz festival. Kon ik heerlijke zomer outfits aan naar mijn werk. En heb ik genoten van zwoele zomer avonden op het terras!Schermafbeelding 2015-09-23 om 20.26.06En in Augustus ging ik op vakantie, twee weken heerlijk in de Catalaanse zon! Uitgerust, genoten van de zon, het lekkere eten en drinken en van alle mensen om me heen. Ik vierde mijn verjaardag in Parijs, ik ging op teamweekend en mijn ouders verkochten hun huis.  We aten voor het laatst met z’n allen in de tuin en dat was gek, maar wel goed om een fijne periode af te sluiten. Schermafbeelding 2015-09-23 om 20.37.27Het was een heerlijke zomer, hopelijk wordt de herfst net zo fijn!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “TBT: The summer of ’15”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: