PERSONAL: Dare to change

spanishwords_-756392162928858368_1405769324Dromen doen we allemaal, maar het volgen van die dromen is niet iets wat iedereen doet of durft. Voor het volgen van je dromen heb je lef nodig en meestal hoort risico’s nemen daar ook bij. En dat is eng.. risico’s nemen. Wat nou als alles verkeerd uitpakt, wat nou als mensen je keuzes niet begrijpen? Deze dingen spoken wel eens door mijn hoofd.

Toen ik een paar jaar geleden begon met mijn blog wist ik niet hoe lang ik ermee door zou gaan, hoe veel volgers ik zou krijgen of het succesvol zou zijn en of ik het leuk zou vinden, mijn leven zo op het internet. Ik vond het gewoon leuk om te schrijven en om foto’s te maken dus waarom geen blog beginnen. Natuurlijk hoop je dat je blog een succes wordt, volgers krijgt en dat er veel leuke reacties worden geschreven. Maar je weet ook dat dat even kan duren, dus geduld is vereist.

Toen ik mijn blog begon was ik nog student, ik studeerde af en had genoeg vrije tijd om veel leuke dingen te doen, foto’s te maken en meerdere artikelen per week te schrijven.  Nu ben ik inmiddels bijna 4 jaar verder en ben ik al weer 3 jaar fulltime aan het werk. Hierdoor heb ik veel minder tijd om bezig te zijn met mijn blog. Niet alleen voor het schrijven van artikelen maar ook het maken van uitstapjes is vrij lastig als je 5 dagen per week werkt. Ik merk dus dat ik veel minder inspiratie heb om artikelen met verschillende onderwerpen te schrijven.

Doordat ik minder inspiratie voor artikelen heb, heb ik er wel eens aan gedacht om te stoppen. Uiteindelijk vind ik het schrijven daar te leuk voor dus dat is geen optie. Maar wat dan, ik ben druk bezig met het bedenken van een verandering om mijn blog voor mijn lezers en mijzelf aantrekkelijker te maken.

Nuriaarantxa.com zal altijd een persoonlijke blog blijven met diary’s maar dat is niet genoeg. ‘My special sauce’ moet ik nog bedenken, wat maakt mijn blog nu leuk om te lezen. Daar ga ik me de komende tijd mee bezig houden om zo tot een beter eindproduct te komen.

Tips en ideeën zijn natuurlijk altijd welkom!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “PERSONAL: Dare to change”

  1. Annelies

    Ik bezoek je blog nu voor het eerst en ik ben heel benieuwd naar je ‘special sauce’. Je schrijft leuk. Leest makkelijk weg. Zonde om te stoppen. Inderdaad geen optie ;-)

    Beantwoorden
  2. Tea

    Ik ben benieuwd naar je special sauce! Wel herkenbaar dat wanneer je zo druk bent en er nauwelijks tijd over blijft je ook automatisch minder inspiratie hebt!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: