THE VESPA MANIA CONTINUES..

Schermafbeelding 2015-10-24 om 16.36.53Jep, jullie zien het goed, ik heb mijn oude vespa weer ingeruild voor een nieuwe! De Vespa story continues! Ik heb niet de jackpot gewonnen, helaas, maar dit is ook weer zo’n gevalletje ‘elk nadeel heb z’n voordeel’. Het lijkt wel alsof er een soort vloek rust op mij en mijn vespa’s, telkens gaat er iets mis, wordt er iets gepikt en moet ik mijn portemonnee weer trekken. Allemaal niet echt leuk, als je het mij vraagt!

Maar goed, dat hebben we nu allemaal gehad en ik hoop dat ik met dit rode monster weer een hele tijd vooruit kan! Zoals je misschien hebt gezien is dit het nieuwste model, de Primavera. Ik moest er heel erg aan wennen maar inmiddels vind ik haar toch wel heel mooi. Het zwarte zadel met witte bies en de klassieke rode kleur maken deze versie chic en sportief tegelijk!

Ik kan weer lekker touren op deze beauty en ik beloof (mezelf) dat ik voorzichtig doe, niet te hard rijd en haar goed zal verzorgen!

Liefs,
Nuria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: