LIKE: Halloween

Schermafbeelding 2015-10-20 om 19.27.26Schermafbeelding 2015-10-21 om 08.05.05Binnenkort is het weer halloween! Voor iedereen die van een beetje griezelen houdt is halloween een geweldig feest. Vorig jaar had ik eigenlijk voor het eerst pas een halloweenfeestje. Zonder al te veel voorbereidingen hebben we een hele leuke avond gehad. En eigenlijk vonden we het allemaal zo leuk dat we dit jaar weer een feestje organiseren.

Omdat het dit jaar allemaal wat beter gepland is ben ik ook al een tijdje bezig met hoe ik me ga verkleden. In Amerika is het veel ‘normaler’ om halloween te vieren en hier in Nederland vieren ook steeds meer mensen halloween. Dus ben ik het internet opgegaan om wat inspiratie op te doen. Op pinterest is er genoeg te vinden voor make-up, kostuums en decoratie. Helaas ben ik geen mega make-up talent dus veel schmink zal er niet op mijn gezicht gesmeerd worden. Wel wil ik echt verkleed dus moest ik op zoek naar een outfit.

Het liefst koop ik een super vet kostuum, maar aan de andere kant wil ik er ook geen vermogen aan uitgeven. Gelukkig is er genoeg te koop in verschillende prijsklassen dus wat ik uiteindelijk aan heb zal ik wel op instagram laten zien. Voor vandaag dus alleen wat inspiratie, allemaal van pinterest, ik zou willen dat ik dit soort gave dingen kon doen!

Happy halloween!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: