PERSONAL: Welcome December!

Schermafbeelding 2015-11-30 om 08.32.02

De herfst is vanaf vandaag officieel over, de winter is begonnen! December, de laatste maand van het jaar! De maand van gezelligheid, stamppot, sinterklaas, laat licht en vroeg donker, sjaals en mutsen, kerstlichtjes, cadeautjes, warme chocolademelk, amandelstaaf, gevuld speculaas, start van het wintersport seizoen, kerstboom versieren, met een dekentje op de bank liggen, kerstdiner met familie, kerstgala op de hockeyclub, oud & nieuw en veel feestjes.

Ik hoop dat het weer iets beter wordt dan de afgelopen dagen. Al die regen vind ik echt verschrikkelijk. Mij maak je echt blij met een strak blauw lucht, zon aan de hemel en lekker wolkjes blazen. Dikke panty aan, wollen sjaal om! Heerlijk!

Geniet van december!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: