CELEBRATING 4 YEARS OF NURIAARANTXA.COM

4jaar

Hiep hiep hoeraa! Vandaag bestaat nuriaarantxa.com 4 jaar!

Mijn blog kent pieken en dalen, ik heb in het Engels geschreven, filmpjes opgenomen en nieuwe dingen geprobeerd. De afgelopen maanden ben ik niet heel actief geweest met mijn blog mede doordat ik niet heel veel inspiratie heb en druk ben met andere dingen. Waar ik binnenkort natuurlijk wel meer over zal vertellen.

Ik vind het nog steeds leuk om te bloggen, het lukt het me nog niet goed tijd te maken om mooie foto’s te maken of alle artikelen te schrijven die ik in mijn hoofd heb. Ondanks dat wil ik toch alle bezoekers en lezers bedanken voor hun komst.

Op naar een nieuw blog-jaar!

Cheers!
Nuria

Advertenties

2 Responses to “CELEBRATING 4 YEARS OF NURIAARANTXA.COM”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: