MOVIES: Must sees – 7

Schermafbeelding 2015-12-08 om 20.05.10Vandaag weer een must see met drie films die ik graag in de bioscoop wil zien. Een paar weken geleden ging ik sinds lange tijd weer naar de bioscoop en dat beviel me eigenlijk heel goed. Zo’n filmzaal geeft een film een soort extra dimensie, een speciaal gevoel.

Burnt
Bradley Cooper is een van mijn favoriete acteurs, niet alleen om zijn uiterlijk maar ook door de diverse rollen die hij heeft gespeeld. In Burnt speelt hij een sterrenkok die zijn carrière op het spel zet door gebruik van drugs en diva gedrag. Uiteindelijk gaat hij terug naar Parijs om zijn passie weer te herpakken met de beste koks aan zijn zijde. Waarom ik deze film wil zien? Het gaat over koken en eten en natuurlijk een beetje omdat Bradley Cooper de hoofdrol speelt!

Carol
Een aangrijpend en mooi verhaal dat zich afspeelt in New York in de jaren 50 van de vorige eeuw. Een ontmoeting tussen twee vrouwen van heel verschillende achtergronden zorgt voor een innige vriendschap wat later zal uitgroeien tot verliefdheid vanuit beide kanten. Iets wat in die tijd niet gewoon was en wat veel stof doet opwaaien. Waarom ik deze film wil zien? Ik houd van films en verhalen die zich afspelen in het verleden en dan vooral als er drama bij komt kijken.

Joy
Deze film komt begin 2016 in de bioscoop en hier wil ik écht naar toe! Joy verteld het verhaal van een vrouw die vastberaden is haar familie bij elkaar te houden. Ondertussen schopt zij het tot hoofd van een machtig imperium mede door vindingrijkheid, noodzaak en haar dromen. De trailer is veel belovend als je het mij vraagt. Met grote namen zoals Jennifer Lawrence, Robert De Niro en Bradley Cooper moet dit wel een film zijn die op mijn favorieten lijstje komt.

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “MOVIES: Must sees – 7”

  1. Michelle

    Burnt wil ik al een tijdje heel graag zien. Carol ken ik nog niet, maar ziet er veelbelovend uit. En op Joy zit ik al een tijdje te wachten, al is het maar alleen omdat één van mijn favoriete actrices, Jennifer Lawrence, er een hoofdrol in speelt.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: