MUSIC: Coldplay

ddb5fdcc77e8ab9320d107f24f04c3dcAls je mij een aantal jaar geleden zou vragen of ik naar Coldplay luister dan had ik gezegd nee! Maar daar is de afgelopen tijd wel verandering in gekomen. Ik luisterde wel naar hun grote hits, maar verder niet. Tot de laatste 3 albums..hierdoor ben ik fan geworden van Coldplay. De Britse alternatieve rockband, maakt niet meer alleen rockmuziek maar hun songs worden steeds meer ‘poppy’. Niet dat ik nou zo’n fan ben van popmuziek. Maar wel meer van pop dan van rock…

Nu komen ze in 2016 naar Amsterdam en raadt eens wie daar naar toe gaat?! Jawel, ikke!!!!! Samen met Mike, mijn zusje en haar vriend gaan we in juni naar de ArenA. Het laatste album vind ik echt heerlijk, het staat op repeat, al de hele week! En in juni is het dan eindelijk zo ver en ik ben heel benieuwd hoe ze live zijn. Tot die tijd ga ik mijn coldplay afspeellijst heel veel luisteren zodat ik alle liedjes lekker mee kan blèren over een paar maanden.

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: