LIKE: The Merry Christmas Collection by Ella Fitzgerald

Schermafbeelding 2015-12-09 om 19.14.50Nu de kerstdagen steeds dichterbij komen luister ik eigenlijk alleen nog maar kerstliedjes. Niets leuker om zo in de sfeer te komen. Nu zijn er de laatste jaren zo veel kerstliedjes gemaakt, de een net wat beter dan de ander. Allemaal heel leuk hoor die poppy liedjes met dikke beats en special effects, maar daarvan raak ik niet echt in de stemming. Waar je me op dit moment heel blij mee maakt zijn de kerstliedjes van Ella Fitzgerald.

Ella Fitzgerald, een van de beste jazzvocalisten ooit, deze wereldberoemdheid heeft zo veel muziek gemaakt. En op spotify vond ik dus een heerlijk album vol met warme, jazzy, kerstmuziek. Zo lekker om naar die ‘oude’ sound te luisteren, dat geeft mij nu écht het kerstgevoel. Als je je ogen dicht doet waan je je in een landhuis, bij de openhaard met een glas rode wijn in je handen.

Bekende en minder bekende nummers vind je op dit album en bij mij staat het op repeat!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: