PERSONAL: Highlights of 2015

Collage 2015Afgelopen jaar was een bijzonder jaar, veel nieuwe dingen, leuke dingen en daarom vandaag een overzicht van de hoogtepunten van 2015.

Winter

 • 2015 begon fantastisch, op 1 januari stonden we op de piste! Mijn jaar begon dus echt lekker relaxt, een beetje brak van het feestje dat we hadden op oudejaarsavond, maar dat kon de pret niet drukken. Het was extra leuk omdat Mike voor het eerst mee ging op wintersport en eigenlijk gelijk verslaafd was vanaf het moment dat hij van de berg af kwam! Nu kunnen we eindelijk samen van wintersport vakanties genieten.
 • Eind januari werden we zaalkampioen en promoveerden we naar de 1e klasse! Zo trots!
 • In februari kwam mijn beste vriendinnetje terug nadat ze 6 maanden in curaçao was geweest voor stage. Man wat was ik blij dat ze weer terug kwam!
 • Ook kocht ik in februari een nieuwe Vespa! Niet splinter nieuw maar wel very pretty!

Lente

 • Een groot hoogtepunt in 2015 was ook dat ik een vast contract kreeg bij mijn werkgever. Sinds april kan ik zeggen dat ik een contract heb voor onbepaalde tijd. Hier ben ik zo blij mee, het geeft wat meer zekerheid en een rustig gevoel!
 • Eind mei werden we ook nog eens veldkampioen! Van dit kampioenschap heb ik gedroomd, inmiddels speel ik al 9 jaar in dit team en nog nooit werden we kampioen. Je kan je dus voorstellen hoe blij ik was! Het daarbijbehorende feestje was natuurlijk ook groot, fantastisch en om nooit meer te vergeten!

Zomer

 • De zomer begon vroeg dit jaar, ik heb in juni al op het strand gelegen. Veel op het terras gezeten en veel zomerse outfits aan kunnen doen!
 • Deze zomer was ook de zomer van North Sea Jazz, drie dagen muziek en cultuur in Rotterdam met mijn ouders en zusje. Ik heb echt genoten en ga zeker volgend jaar weer!
 • In augustus gingen we dan eindelijk weer op vakantie, naar Spanje, naar het nieuwe huis van mijn ouders. Wat hebben we genoten! En na twee weken Spanje reden we naar huis en maakten we een korte stop in Parijs, waar ik samen met Mike mijn 25e verjaardag vierde! We hebben echt een top vakantie gehad!

Herfst

 • In september werd het huis van mijn ouders verkocht en gingen zij verhuizen. Dit vond ik echt heel emotioneel. Het huis waar je heel je leven hebt gewoond, herinneringen aan hebt en je je thuis voelt, daar kan je ineens niet meer naar binnen. Gek maar uiteindelijk went alles!
 • In oktober kocht ik weer een nieuwe Vespa. Dit keer wel een nieuwe, een rode en ik heb tegen mezelf gezegd dat deze langer moet blijven dan zijn voorgangers!
 • Ook kochten we kaartjes voor Coldplay en Justin Bieber in 2016! Zo cool dat ik naar deze concerten ga!
 • En aan het einde van het jaar, vlak voor kerst had ik 5 jaar verkering met Mike! We zijn lekker uiteten gegaan om het te vieren!

En toen was het jaar alweer voorbij! Ik hoop dat 2016 net zo veel moois in petto heeft voor mij als het afgelopen jaar.

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “PERSONAL: Highlights of 2015”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: