BEAUTY: MAC Foundation and concealer

IMG_4647

IMG_4651In de week dat ik vrij was tussen kerst en nieuwjaar heb ik me is wat meer verdiept in make-up en vooral in foundation. Ik gebruikte namelijk nooit foundation omdat ik bang was dat ik zo’n geplamuurd gezicht zou krijgen. Uiteindelijk, na het lezen van een aantal beautyblogs was ik toch wel meer geïnteresseerd in foundation. Vooral omdat ik vaak last heb van rode vlekjes en ik het fijn vind als mijn gezicht een  egale tint heeft.

Nu heb ik me voor het kerstgala laten opmaken bij MAC in de Bijenkorf in Den Haag en daar was ik erg tevreden over. Dus ben ik met m’n blote billen-gezicht naar de Bijenkorf gegaan voor wat advies. Ik werd gelijk heel goed geholpen, na wat vragen beantwoord te hebben werd ik meegenomen naar de spiegels waar meteen de foundation werd aangebracht, inclusief concealer en poeder. Blijer kon je mij niet maken en ik vond het resultaat heel mooi.

En omdat ik zo van mooie spullen houd en makkelijk te overtuigen ben, kocht ik dus een nieuwe foundation en een mooie poeder om mijn look mee af te maken. De verpakking ziet er natuurlijk ook weer prachtig uit, ik ben echt een sucker voor een mooie uitstraling van producten.

Ik ben echt heel erg tevreden over die producten die ik heb gekocht, wel moest ik even wennen om weer een handeling toe te voegen aan mijn make-up routine maar dat went snel genoeg!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: