PERSONAL: WIJ HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT!!

Schermafbeelding 2016-02-14 om 11.55.07Eindelijk kan ik het zeggen want sinds afgelopen vrijdag is het officieel! WIJ HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT! Na zo veel huizen te hebben gezien en er net naast te vissen of toch niet helemaal verliefd te zijn hebben we nu dan toch eindelijk ons droomhuis gevonden. In november voor het eerst bezichtigd en we waren er gelijk uit, dit was ons huis!

Gelukkig hebben we alles redelijk snel kunnen regelen en afgelopen vrijdag kregen we eindelijk de sleutel! Super spannend allemaal. De eerste keer dat we echt officieel bij de notaris onze handtekening zetten en op het moment dat je voor het eerst de sleutel samen in de voordeur van je nieuwe huis steekt is het nog een beetje onwerkelijk. We zijn nu echt eigenaar van een huis, een eigen huis!

Inmiddels zijn we twee dagen verder en zijn we al druk bezig met verven in het nieuwe huis en inpakken in het oude huis. De verhuizing staat binnen no-time voor de deur dus er moet nog een hoop gebeuren. Maar dat zijn alleen maar leuke dingen!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “PERSONAL: WIJ HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT!!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: