Na 18 jaar..

Dames 1 - 12 juniAls je, zo lang je je kan herinneren, een sport beoefend dan is het heel gek om daarmee te stoppen. Dat kan voor iedereen een andere sport zijn en voor mij is dat hockey. Afgelopen zondag heb ik mijn laatste wedstrijd gespeeld in dames 1, het team waar ik 10 jaar met heel veel plezier heb gehockeyd. Het komende seizoen ga ik niet in een ander team spelen, ik stop echt even helemaal met hockey.

Deze keuze heb ik zelf gemaakt, zonder me te laten beïnvloeden door anderen of door te veel waarde te hechten aan wat mensen van me denken. Ik ben toe aan rust, niet alleen m’n lichaam kan wel wat rust gebruiken maar mijn hoofd ook.

Maar dan is het moment daar, dat je voor de laatste keer het veld op loopt, voor de laatste keer je shirt aantrekt, voor de laatste keer met elkaar op de kop van de cirkel staat en voor de laatste keer je longen uit je lijf schreeuwt met de yell. Dat is gek. Heel gek. Ik kan het gevoel niet beschrijven want ik heb dit nog nooit gevoeld. Van de laatste momenten op het veld heb ik intens genoten en ik ben blij dat ik met veel liefde en passie mijn tijd bij deze club heb kunnen afsluiten.

Hoe lang ik lid was? 18 jaar! ACHTTIEN JAAR!!! 18 jaar lidmaatschap geef je niet zo snel op, maar toch is het zo gebeurd. Met een paar regels en 1 klik is het gedaan. In mijn hoofd ging het een stuk trager, ik heb er goed over nagedacht en ik heb er gelukkig nu ook nog geen spijt van. Dat kan altijd nog komen, maar voor nu is het goed zo.

Mijn laatste zondag als lid van dames 1 en als lid van de club was een dag om nooit meer te vergeten! De wedstrijd, mijn publiekswissel, de bloemen, de tranen, de knuffels, de biertjes, de muziek, de regen en niet te vergeten de liefde die ik voelde van iedereen om mij heen! Ik ben dan wel gestopt met hockeyen maar dat betekend niet dat ik gestopt ben om van hockey te houden en alles wat daarbij hoort! Ik ga al mijn teamies echt heel erg missen, het spelletje en misschien zelfs wel de trainingen. Maar wie weet ben ik binnen no time weer terug op het veld.. who knows…

Daarom zeg ik tot ziens en niet vaarwel!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: