HOORAY…IT’S MY BIRTHDAY

a1122a1b07254b07b7a529b66c4e8963

Yep, it’s that time of the year again! It’s my birthday today! Ik ben vandaag 26 geworden en ik voel me eigenlijk ook wel een beetje zo. Nu is er niet echt een standaard want iedereen leeft z’n eigen leven en doet als het goed is waar ze gelukkig van wordt. Maar inmiddels heb ik een huis gekocht, serious business! Maar kan ik ook nog steeds toch dat laatste drankje nemen op een feestje, waar ik de volgende dag veel spijt van heb, niet zo volwassen.. Ach waarschijnlijk doe ik dat over 5 jaar nog steeds..en who cares.

Waar het om gaat is dat ik een gelukkig mens ben, met lieve en leuke mensen om me heen, vaak lach, af en toe huil en dingen doe waar ik blij van word.

Cheers op een mooi jaar!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “HOORAY…IT’S MY BIRTHDAY”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: