DRESS UP

schermafbeelding-2016-11-20-om-12-47-37Nu het bijna december is zien we langzaam weer galajurken in de winkels komen. December is de maand van gala’s en feestjes op chic. Ik ben ook dit jaar weer op zoek naar een mooi exemplaar, het is een jaarlijks terugkomend tafereel geworden bedenk ik me nu. Elk jaar weer een nieuwe jurk aanschaffen die daarna het daglicht, of beter gezegd, de discolampen niet meer zal zien.

Ik heb dit jaar meer moeite met het vinden van een jurk dan voorgaande jaren. Is het de trend van nu? Is het mijn figuur? Wie zal het zeggen.. Ik heb nu al twee keer een hele berg jurken besteld en alles ging zonder moeite gewoon weer retour. Jammer wel, want er zaten echt plaatjes van jurken bij, helaas niet wanneer ze om mijn lijf hingen.

Goed, keep it positive, deze week komt er weer een hele lading van ASOS binnen als het goed is. Fingers crossed dat er wat moois tussen zit, anders wordt het toch spannend of ik nog op tijd een jurk ga vinden. Bovenstaande jurken zijn ook van ASOS, ze hebben echt mooie dingen dit jaar, dus als je ook op zoek bent, kleine tip van mij…

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: