BYE BYE 2016

Daar ben ik weer, tijd voor een kort overzicht van afgelopen jaar. Gister hoorde ik op de radio iemand zeggen dat hij er al een beetje klaar mee is, met al die overzichten van 2016. Maar niets is leuker om even terug te kijken op een jaar dat bijna voorbij is!

nuriaarantxa-1169397525342558851_12704325-1Het jaar begon met een heerlijke wintersport in januari, een weekje in de sneeuw geeft zo veel energie! Als klap op de vuurpijl kregen we die week, net na de laatste afdaling een telefoontje dat de financiering van ons huis was goedgekeurd! Tranen van geluk heb ik gehuild en we hebben dit goede nieuws daarna goed gevierd in de après-ski!nuriaarantxa-1183297657532291548_12704325In februari ging het vooral om ons nieuwe huis, zo gaaf dat we dit jaar eindelijk ons droomhuis hebben gevonden! Bij de notaris was het zo spannend, tekenen en de sleuteloverdracht en daarna officieel eigenaren van een eigen huis! Dit hebben we natuurlijk ook meteen gevierd met een gezellige borrel!

schermafbeelding-2016-12-31-om-09-57-32De maanden daarna hebben we ons huis langzaamaan in een thuis veranderd! Dit ging toch minder snel dan ik had verwacht ondanks dat we al onze eigen meubels hebben meegenomen. Gelukkig voelde ik me al snel thuis en inmiddels heb ik helemaal mijn plekje gevonden.

schermafbeelding-2016-12-31-om-10-02-36Verder bestond dit jaar uit veel lekker eten en drinken! Pasar Malam, foodtruckfestivals, nieuwe restaurants ontdekken, op het terras een wijntje drinken. The good life noemen ze dat ook wel! nuriaarantxa-1274921319204625070_12704325.jpgIn juni speelde ik mijn laatste wedstrijd bij Dames 1, het team waar ik 10 jaar lang heb gespeeld. Ik heb veel meiden zien komen en gaan, ups en downs meegemaakt en na dit jaar was het genoeg voor mij. Ik ben dit jaar gestopt met hockeyen maar ik weet zeker dat het niet voor altijd is! Mijn meiden hebben me een super afscheidscadeau gegeven waar ik nog steeds een mooi plekje voor moet bedenken!

schermafbeelding-2016-12-31-om-10-12-24Ik ben in de zomer 3 weken in Spanje geweest en heb ik weer genoten van een heerlijke zomervakantie! De zomer in Nederland was ook heerlijk, veel mooie dagen gehad en dus ook in hier goed kunnen genieten van het zomerse leven! Veel buiten eten, dat kan nu want we hebben een tuin, hoe chill! Schermafbeelding 2016-12-31 om 10.18.19.pngNa de zomer heb ik mijn verjaardag nog gevierd, het eerste feestje in ons eigen huis en het was super gezellig, al zeg ik het zelf! De volgende ochtend was het wel echt een ontplofte zwijnenstal maar dat was het allemaal waard! Ik heb gemerkt dat feestjes geven toch wel iets is wat ik heel leuk vind, dus wie weet wat er nog allemaal gaat komen.

Schermafbeelding 2016-12-31 om 10.21.22.pngDaarna werd het wat stiller op mijn socialmedia, ik had niet veel inspiratie en was m’n mojo een beetje kwijt. In december gingen we met de familie op korte trip naar Spanje en daar hebben we de grootste lol gehad met z’n allen! Ik kocht mijn eerste ‘designer’ bag, een kleintje maar ik ben er super blij mee! Vol energie en inspiratie was ik klaar voor de laatste maand van het jaar. schermafbeelding-2016-12-31-om-10-25-03Het jaarlijks terugkerende kerstgala was ook weer een succes, vooral het foto’s maken vooraf was weer hilarisch. We zagen er allemaal super chic uit en ik heb in ieder geval een leuke avond gehad.

Inmiddels is het 31 december en kan ik terug kijken op een jaar met ups en downs, veel mooie momenten en vanavond sluiten we 2016 af met veel bubbels en proosten we op een gelukkig en gezond 2017!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: